sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Euroopan mestarin oma huppari

Kävi niin hienosti että kovan työn ja treenin tuloksena isäni meni ja voitti voimanoston Euroopan mestaruuden sarjassaan alkukesästä. Päätin heti että pitäähän mestarille oma huppari tehdä, joten ei muuta kuin suunnittelemaan. Äitini auttoi ottamalla mitat sopivasta hupparista ja näin isäni oli täysin tietämätön yllätyksestä.

Halusin kokeilla jotain uutta ja päädyin kokeilemaan Made for Apes-blogin tähtihuppari-ohjetta, mutta muokkasin kaavan vetoketjulliseksi. Kankaaksi valikoitui Eurokankaan joustocollege kahdessa eri sävyssä, resori oli omista varastoista kaivettua. Halusin huppariin myös ehdottomasti tekstiä silityskalvosta ja aluksi suunnittelin leikkaavani tekstin itse askarteluveitselläja saksilla. Tekstiä suunnitellessani, vietin tovin jos toisenkin Kotimaisten kielten keskuksen Kielitoimiston ohjepankin sivuilla tutkimassa sanamuotojen oikeinkirjoitusta. Kyllä tälläkin tavalla päänsä kipeäksi saa jos haluaa. Suunnitelman valmistuttua tulin onneksi järkiini ja tilasin suunnittelemani tekstin ja kuvan Kuiskaus.fi-nettikaupasta, itselläni olisi mennyt ikä ja terveys kalvojen kanssa nyhrätessä, mutta nyt sain kuvan silitysvalmiina kotiin. Ihanan helppoa, voin lämpimästi suositella!

Lopputulokseen tyytyväisiä ovat itse Euroopan mestari, lähipiiri kuin tekijäkin, joten eiköhän tässä voi hiukkasen hymyillä. Lopuksi muutama kuva ja kuvien jälkeen löytyy myös linkki hupparin saajasta kirjoitettuun lehtijuttuun.
Paikallislehti Akaan Seudun juttu voimanoston Euroopan mestaruudesta löytyy täältä. Toivottavasti syyskuun maailman mestaruuskisojen jälkeen saisin tehdä jälleen uuden hupparin.

4 kommenttia:

 1. Hieno huppari <3 ja onnea Euroopan mestarille!

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon ja tsemppiä uuteen taistoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, toivotaan että isä pääsee MM-kisamatkalle ja tuo mukanaan taas mitalin.

   Poista