maanantai 22. elokuuta 2016

Kesäinen virtuaaliompelukerho

Taas oli aika Verson Puodin ompelukerhon. Tällä kertaa tehtävänantona oli ommella oodi kesälle. Oodin sai toteuttaa haluamallaan tavalla 19.-21.8. ja yllätyspaketin kankaita oli kolmea eri sävyä. Itse sain erittäin kauniin mintun värisen pääskykankaan. Kuosin on suunnitellut Verson Puodille Jenni Mäensivu, jonka käsialaa ovat monet ihanat tutut kuosit kuten Käpysellä myynnissä olevat Riivalit, Vuoristo ja Tähtihämis, sekä Tyyne-esterillä olevat Kukkatarha ja Otavan poika

Kangas huusi päästä tyttärelleni vaatteeksi ja tovin sitä pyöriteltyäni lähdin kokeilemaan taskumekkoa pussihelmalla. Kaava on täysin hatusta heitetty ja vapaalla kädellä saksittu tyttöni bodyn kaavalla, joten jännityksellä odotan että minkälainen mekko tuosta tuli kun neiti kyseiseen vaatekokoon siirtyy.


Mekon etukappale on katkaistu ja taskut upotettu ompelusaumaan, väriksi valitsin tyttömäisen hempeän vaaleanpunaisen koska se sopii omaan silmääni mintun kaveriksi. Vaikka taskut eivät jättimäiset olekaan, niin kyllä näihinkin pari kourallista kiviaarteita saa varmasti kerättyä.


Paketissa oli myös mukana kaksi ompelukerho-ompelumerkkiä, jotka tosin itse onnistuin syöttämään ompelukoneellemme. Olin niin haltioissani kauniista kankaasta että kiskaisin sen äkkiä esipesuun, muistamatta merkkejä ja pesun aikana uudelleen lukiessani ohjeita tajusin että merkit ovat joko jo viedyssä roskapussissa tai pesukoneessa irrallaan. Noh, mistään niitä ei löytynyt, mutta onneksi oli laittaa oma merkki sivusaumaan.


Ihana kangas ja lopputulokseenkin olen tyytyväinen, tosin taisin taas löytää mallin jota on pakko kokeilla itsellekin..


1 kommentti: