lauantai 27. elokuuta 2016

Täydennystä tädin vaatekaappiin

Syksyn ensimmäinen flunssa on selätetty ja sainpa tänään ihan oikeaa ompeluaikaa, aivan yksikseni. Vaikka osa ajasta meni teetä lipittäessä ja kuunnellessa hiljaisuutta, sain myös valmiiksi muutaman uuden vaatekappaleen tädilleni. Ensimmäiseksi hihaton yöpaita Käpysen Solmu-luomujerseystä. Ihanan tuntuista kangasta, taattua Käpysen laatua.


Toiseksi taskuhuppari Verson Puodin II-laatuisesta Tähtisade joustofroteesta ja omista varastoista otetusta yksivärisestä resorista ja jerseystä. Harmi että tämänkin joutui kuvaamaan tasona, sillä paita pääsisi paremmin edukseen käyttäjänsä päällä. Huppun etureunat menevät hieman limittäin ja taskut löytyvät etukappaleen poikkisaumasta
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, oma henkilökohtainen lempparini eli "tilkkupaita" Käpysen sinisestä Betoniromu ja X-ray-kuoseista. Paidassa on ¾-hihat ja etu- ja takakappaleet koostuvat useista erikokoisista ja mallisista palkeista. Valitettavasti takakappaleesta en saanut kuvaa, koska päivän tuulet yltyivät niin hurjiksi ettei kuvaamisesta ulkona tullut yhtään mitään. Takakappaleen blokit ovat kuitenkin huomattavasti epäsymmetrisempiä kuin etukappaleen.
Kaikissa paidoissa lähtökohtana on ollut tädilleni tekemä kaava, jota olen jälleen muokannut oman mielen ja fiiliksen mukaan. Tällaista tällä kertaa!

2 kommenttia: