lauantai 11. maaliskuuta 2017

Sofia-imetysmekko


Nyt on aika esitellä teille ensimmäinen omista imetysmekkomalleistani ja tämän mallin nimi on Sofia. Sofia-imetysmekossa on vaakaluukku, reilusti levenevä helma ja taskut sivusaumoissa melko huomaamattomasti. Imetysmekon voi tilata lyhyt- tai pitkähihaisena ja sen ensimmäinen erä tulee tämän päivityksen myötä ennakkomyyntiin Hattarahirviön Facebook-sivuille jossa ohjeistusta tarkempaan tilaukseen.


Oikea koko Sofia-mekkoon kannattaa valita rinnanympäryksen perusteella, kokotaulukossa mitat vyötärön ja lantion kohdalta ovat tärkeämpiä osan myöhemmin ilmestyvien imetysvaatteiden kanssa. Kuvassa olevalla Hattarahirviöllä on yllään M-kokoinen lyhythihainen Sofia-imetysmekko. Tilatessaan asiakas saa valita haluaako hän mekon lyhyt vai pitkähihaisena, joista pitkähihainen on hieman tavallista pidemmillä hihoilla oleva malli.


Mekko voidaan valmistaa joko trikoosta tai joustocollegesta, joustocollegesta tehtäessä kannattaa valita normaalia isompi koko koska joustocollege ei jousta yhtä paljon kuin trikoo. Imetysmekon hinta lyhythihaisena on 85€ ja pitkähihaisena 95€, mekon saa tilattua myös 3/4-hihoilla ja tällöin hinta on sama kuin pitkähihaisella mekolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti