torstai 23. helmikuuta 2017

Ihania vaatteita imettäjille

Tiesitkö sinä että Hattarahirviöltä saat tilattua myös imetyspaitoja, -mekkoja ja -tunikoita? No nyt viimeistään tiedät! Imetysvaatteita on tilailtu yksittäisiä enenevässä määrin, joten haluankin esitellä näistä pari mekkoa. Imetysvaatteisiin saat itse valita kankaat ja mallin aivan kuten muihinkin tilaustyönä tehtäviin vaatteisiin, helppo tapa saada siis jotain mieleistä jos kauppojen valmisvaatteet vaikuttavat tylsiltä tai eivät muutoin miellytä.

Ensimmäisissä kuvissa esiintyy Kasvava koti-blogin kirjoittaja Eeva, jolle tein joulukuussa imetysmekon hänen omien piirrustustensa pohjalta. Mekon ideana oli että yläosan harmaa "t-paita" olisi mahdollisimman vähän kiinni mekon muissa saumoissa ja että se leijuisi vapaana. Pienen aivonyrjäytyksen ja pitkän pohdinnan jälkeen sain tämän onnistumaan ja lopputulos on ollut käyttäjälle varsin mieleinen. Mekossa on myös taskut sivusaumoissa, jotta ainakin tärkeimmät tavarat saa kulkemaan mukana. Kankaat ovat kaikki PaaPiin-verkkokaupasta ja ihanat kuvat on ottanut Kapa V. Kiitos vielä Eevalle kuvista!

Toinen esiteltävistä imetystunikoista on tammikuulta. Jälleen asiakas sai päättää mieleisensä kankaan ja mallin ja tällä kertaa valinta osui perinteisempään vaakaluukkuun resorireunalla. Hihat ovat 3/4-mittaiset ja jälleen sivusaumoista löytyy taskut, koska ne vaan tekevät vaatteesta käytännöllisemmän. Tämäkin on saamani palautteen mukaan ollut oikein mieluinen mekko asiakkaalle. Kangas on Nuppu Print Companyn Sydäntalvi vaaleanpunaisena ja kangasta löytyy Hattarahirviön varastoistakin vielä jonkinmoinen pala jos halajat jotain näin kauniista kuosista tehtyä itsellesi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti