perjantai 28. huhtikuuta 2017

Uutta, hurjaa ja ihmeellistä!

Viimein uskallan julkistaa suuren salaisuuteni eli äitienpäivänä 14. toukokuuta aukeaa osoitteessa www.hattarahirvio.fi uusi ja ihana Hattarahirviön verkkokauppa! Kaupasta löydät pieniä eriä Hattarahirviön imetysvaatteista ja muista tuotteista, sekä pieniä eriä lastenvaatteita ja asusteita. Tilaustöitä otan edelleen vastaan Hattarahirviön Facebook-sivujen kautta ja sähköpostitse osoitteessa hanna(at)hattarahirvio.fi.

Samalla kun verkkokauppa ilmestyy aiemmin blogin käytössä olleeseen osoitteeseen palaa blogi takaisin osoitteeseen hattarahirvio.blogspot.com. Jos kuitenkin eksyt verkkokauppaan blogia etsiessäsi niin ei huolta, sieltä löytyy linkki blogin puolelle.

Omien tuotteideni lisäksi verkkokauppaan on tulossa muiden valmistajien imetykseen liittyviä tuotteita ja niistä ensimmäisenä esitellään ihanat, supersuositut ja kauniit By Pinja imetyskorutBy Pinja-silikonikorut antavat pienille sormille mielenkiintoista näperreltävää ja äidille jotain tyylikästä!Korut on valmistettu bpa-vapaista silikonihelmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä. Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan.Korut voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä huuhdellen ja korut on tehty käsityönä Suomessa.
Kaikki helmet ovat elintarvikesilikonia, joka on myrkytöntä, bpa-vapaata, pvc-vapaata, ftalaatitonta, lyijytöntä, kadmiumitonta ja hajutonta. Korut ovat lastentarvikkeita eivätkä näin ollen tarkoitettuja lasten itsenäisiin leikkeihin.
Verkkokauppaan koruja on tulossa kahta eri mallia muutamassa värissä, mutta jätetään jotain yllätyksiä vielä äitienpäivällekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti