tiistai 27. joulukuuta 2016

Yritystoiminnan koukeroita

Syksy on hujahtanut ohi hetkessä ja nyt on jo joulukin takana. Tehtyäni syksyllä päätöksen aloittaa vuoden alusta yritystoiminnan, tuntui kuin olisin hypännyt vuoristorataan joka kiitää hetki hetkeltä lujempaa ja lujempaa eteenpäin eikä aika riitä mihinkään. Valitettavasti myös blogi on saanut kokea oman osansa tästä ajan puutteesta, sillä ensisijaisesti on tottakai pitänyt hoitaa tilaustyöt, arki ja yrityksen perustamistöitä.

Tällä kertaa ajattelin kertoa hiukan siitä mitä Hattarahirviö yrityksenä tekee ja kuinka sinä saisit tilattua itsellesi oman Hattarahirviö-tuotteen. Tekstin ohessa vilahtelee kuvia ennen julkaisemattomista töistä, jotka ovat tilaustöitä tai lahjoja.

Serkulle syntymäpäivälahjaksi essu
Hattarahirviö (y-tunnus 2793367-9) valmistaa tilaustyönä vaatteita ja asusteita sekä tekee korjausompelua. Lisäksi Hattarahirviö tarjoaa alihankintaompelua yrityksille. Tilaus tehdään joko Facebookissa lähettämällä minulle yksityisviestiä tai sähköpostitse osoitteeseen hattarahirvio(a)gmail.com ja tilaus on sitova. Voimassaolevan hinnaston löytää yritykseni Facebook-sivuilta, sekä blogista. Jos hinnastosta ei löydy haluamaasi tuotetta, ei kannata huolestua vaan kysyä rohkeasti sillä läheskään kaikki tuotteet eivät ole listattuna hinnastoon.


Hinnasto, voimassa 1.1.2017 alkaen.


Hinnat ovat alkaen hintoja ja sisältävät alv 24%, lisähintaa tulee asiakkaan haluamista muutoksista esimerkiksi tasku, huppu, applikaatio ja niin edelleen.  Hinnaston ulkopuolisen tuotteen lopulliseen hintaan vaikuttaa vaatteen/ asusteen malli ja käytetyn materiaalin määrä. Olemassaolevan kangasvalikoiman voit tarkistaa Facebookin kansiosta “Kankaat”, mutta myös asiakkaan omista kankaista ompelu tai kankaan tilaaminen asiakasta varten on mahdollista. Tuotteet ommellaan hajusteettomasti esipestyistä kankaista, joten ne ovat heti käyttövalmiita.

Villasukkia itselleni ja lapsille

Tilaustöiden toimitusaika on normaalisti 3-15 arkipäivää, viivästyksistä tiedotamme Hattarahirviön Facebook ja Instagram-sivuilla. Tuotteet postitetaan kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä, mutta myös käteismaksu noudettaessa on mahdollinen.

Toimituskulujen hinta määräytyy tuotteen koon ja painon mukaan ja ne sisältävät postitus- ja pakkauskulut. Kirjetoimituksen hinta on 3€ tai 5€ (painosta riippuvainen), pakettilähetysten toimituskulut ovat aina 7,50€ ja valittavissa on joko Smartpost-paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen tai Smartpost-automaattiin tai Ärräpaketti haluamaasi R-kioskin toimipisteeseen. Toimituskulut maksetaan muun tilauksen yhteydessä. Tilauksen voi myös noutaa Tuusulasta, jolloin erillisiä toimituskuluja ei asiakkaalle tule maksettavaksi. Noudot on kuitenkin sovittava erikseen vähintään vuorokausi ennen toivottua noutoajankohtaa.

Bodymekko omalle tyttärelle
Helppoa eikö? Jos joku asia jäi askarruttamaan mieltäsi tai haluaisit tilata itsellesi tai yrityksellesi
Hattarahirviön ompelemia tuotteita, ota yhteyttä ja katsotaan millainen ratkaisu keksitään. Odotan innolla ja jännityksellä uutta alkavaa vuotta ja sen mukanaan tuomia uusia töitä. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää Hattarahirviön ja kotimaisen käsityön hienouden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti