torstai 10. marraskuuta 2016

Täydennystä esikoisen paitahyllylle

Kovaa kiirettä pitää ja taas löysin kamerasta muutaman kuvan joita en ole tainnut esitellä teille ollenkaan. 3-vuotias esikoiseni on humahtanut kesän ja syksyn aikana ilmeisesti auringonvalon avulla taas useamman sentin pituutta ja kaikki paidat ovat muuttuneet napapaidoiksi. Olenkin siis ommellut loppukesän ja alkusyksyn aikana herralle uusia paitoja aina kun sopivat langat ovat olleet koneessa.


Nämä ensimmäiset paidat on voinut bongata Hattarahirviön instagramista jo elokuussa, mutta nyt vasta paidat pääsevät bloginkin puolelle. Kaikki muut paidat ovat kokoa 110cm, mutta Miina & Manu 104cm. Ryhmä Hau-kangas on Eurokankaasta, traktorit ja Miina & Manu Metsolasta ja Etanan elämää-trikoo Ainolasta.
Koska poikani käyttää ympäri vuoden lyhythihaista t-paitaa alimpana paitana, piti nekin uusia oikean kokoisiksi. Jälleen kaikki paidat ovat 110cm, kankaista Lentsikat löytyi Majapuulta ja Viidakko, sekä Onkipoika-trikoot Ainolasta 

Vielä pitäisi ehtiä ommella pojalle pari paksumpaa hupparia tai paitaa koska talvikin näyttää tupsahtaneen tänne etelään oikein toden teolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti