maanantai 31. lokakuuta 2016

Uusia tilaustöitä

Ompelurintamalla pitää kiirettä, kun uusia tilauksia tipahtelee aika ajoin ja samalla täydentelen omien lasten vaatekaappia ja yritän kehitellä joululahjoja. Ihanaa ommella välillä erilaisiakin juttuja ja mistä kankaista ihmiset ovatkaan halunneet tilaustöitä, wau! Samalla kun ompeluun kuluu enemmän aikaa niin tietenkin blogia tulee päiviteltyä harvemmin. Tällä kertaa luvassa olisi kuvakoostetta uusimmista tilaustöistä.Pienelle tytölle valmistui bodymekko koossa 68cm ja kellohelmalla tietty. Kankaana Verson Puodin ihana Ruusuhuivi puna-valkoisena. Tämä mekkobody sopii hienosti käyttöön jo nyt, mutta menee myös vaikka jouluna tonttupuvusta. Kangasta löytyy vielä Hattarahirviön hyllystä, joten jos haluat vaikka tonttulakin tästä kuosista niin laitappa minulle viestiä Facebook-sivuni kautta.
Asiakkaan omista kankaista valmistui suloinen samistelusetti äidille ja tyttärelle. Tyttären tunikamekkonen on 80cm ja äidin paita mittojen mukaisesti tehty. Kankaana tässä Majapuun Kamomillaheppa hunajan värisenä.


Yhteen tilaukseen hujahti huiveja useammalle perheenjäsenelle. Äidille kaulaan kietaistava huppuhuivi, isälle kaksinkerroin kaulaan kietaistava tuubihuivi ja vauvalle kauluri. Vuorena isommissa huiveissa mustaa merinovillaa ja kaulurissa silkkivillaa. Huppuhuivin kuosikangas on Ommellisen Babushka Dolls musta-valko-harmaana, yksivärinen petrooli trikoo on Kangaskapinan valikoimista.

Valitettavasti osa tuotteista on ehtinyt sujahtaa postin matkaan ilman kuvaamista. Kuvaamatta on jäänyt kaulureita, leggingsejä, putkihuivia, paitoja ja rusettipantoja. Toisaalta, osa kuvaamattomista sujahtaa pukinkonttiin joten ehkä parempi ettei paljasta lahjoja liian aikaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti