maanantai 10. lokakuuta 2016

Tilaustöitä

Syksyn tultua myös tilaustöitä on pompsahdellut silloin tällöin ommeltavakseni. Päätin jopa laittaa Facebook-sivuilleni oman kansion tilaustöille vaikka vaan omaksi ilokseni. Mukavaa välillä ommella muillekin kuin omille lapsille, heillä kun vaatteita on jo riittämiin.


Ystäväni pieni tyttö tarvitsi kuolahuiveja, joten niitähän surautin pikaisesti pari kappaletta.


Tottakai joka tytöllä pitää olla myös rusettipantoja, joten niitä ompelin myös ystäväni pienelle prinsessalle. muutaman kappaleen verran. Ylimmän rusetin kangas on Verson Puodin Ruusuhuivi-trikoo ja alempien kankaat vaaleanpunainen Anemone ja turkoosi-musta Unelma ovat Ommellisen valikoimista.


Toinen ystäväni innostui Majapuun kangasvalikoimasta ja valitsi poikansa hupparikankaaksi tämän ihanan Lillestoffin raporttikuosin. Yhdestä raportista sai juuri 98cm hupparin vain pienillä mustilla joustocollege lisillä hihoissa.


Omaan huppariinsa äiti valitsi Ommellisen ihanista kankaista Kuura-joustocollegen. Oma lapseni seurasi kuvaamista sivusta ja ihaili äidin tekemää "Frozen-lumihiutalemekkopaitaa". Harmi ettei kuosi näy kuvassa paremmin.


 Yhdelle ystävien lapselle valmistui myös hihaton haalari ihanasta Verson Puodin Paratiisi-kukka joustocollegesta. Paljon kauniita kankaita on taas saanut leikata ihaniksi vaatteiksi, toivottavasti syksy jatkuu samalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti